Trädgårdsgrupp på bryggan

Jag tycker så mycket om den här lilla trädgårdsgruppen som vi har på bryggan. När vi flyttade hit så var önskemålet att hitta möbler som går att fälla ihop och lägga under vår altan på vintern. Den här gruppen har stått ute på vintern också för vi använder den även när det är snö ute.

Idag har jag varit och köpt blommor till mina blomlådor och kan gå ut i klänning idag för det är så varmt på tal om klänningar så finns det en sådan där jeansklänning i lager igen liknande den jag har. jag har fått många frågor på den. Fina att ha på sommaren.

Nu har Kalle jobbat i stan i 2 dagar och nu är han hemma 5 dagar igen så nu ska jag sätta fart här så jag får lite mer gjort innan han kommer hem.

Ha en toppenfin dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *