Snygga fritidskläder i sommar

Ni var många som handlade förra gången när jag hade med rabattkod med Tuxer så ni kör vi ett litet sommarerbjudande igen. Sommar och fritidskläder hör ju så bra ihop och om jag inte använder mina bästa fritidsbyxor från Tuxer så använder jag gärna kortbyxor och kjolar.

Tuxer har den perfekta kjolen för fritidsaktiviteter. Hollie heter den och finns i 2 olika storlekar lång HÄR och kort HÄR

20% rabatt även på rea ( ej outlet) med koden sommar i kassan

Den här kjolen älskar jag och att den har ett kortbyxa under i mjukt material så man slipper lårskav osv. Tänk att du jobbar på förskola tex och sitter i sandlådan med barnen då kan det kännas bra att ha en kortbyxa under. Perfekt på golfrundan eller sommaraktiviteter utomhus.

Jag älskar Hollie för den har djupa fickor och lätt att tvätta av och finns i många olika storlekar och färger. Den blå har jag använt mycket.

20% rabatt även på rea med koden sommar i kassan

Om du hellre föredrar kortbyxor så finns även dessa som heter Franie och går lite under knät och supersnygga till en tenniströja eller en kortärmad blus. Den här modellen säljer vi mycket av i butiken jag jobbar. Den finns HÄR

Kortbyxa HÄR

Om du ska iväg på utflykt vill se lite lätt men sportig ut kan varmt rekommendera Tuxer, just nu får ni 20% rabatt på ALLT även rea ( ej outlet) med koden sommar , koden gäller tom 12 juni. Klicka in HÄR och kika på alla fina och praktiska sommarkläder.

Du hittar även tröjan HÄR och tenniströjan HÄR

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *