Sköna lediga dagar

Innehåller annonslänkar

Semesterdag och jag har varit ute på morgonen och började rensa ogräs. Tar med mig kaffet och Pettson och så går jag i trädgården och tittar och bara är. Faller jag mig in för att göra nåt så gör jag det. Idag blev det lite ogräsrensning och bad.

Igår hann jag inte skriva så mycket till er så här kommer några bilder från i tisdags. Då dukade vi fint på bryggan och grillade kött.

Vi försöker att välja bort lite kolhydrater då och då så kött, sallad, sås och sparris fick bli kvällens middag.

Jag tog en av dukarna som jag sydde och tog fram mina tygservetter. Ja det gäller att använda sakerna i sin vardag annars blir det så sällan. Livet är här och nu.

Underlägg här, servett ring här , bestick här, tallrikar här

Att sitta och prata på bryggan är sådan avkoppling efter man jobbat. Myggen kommer när solen går ner så man kan sitta länge.

Blått porslin här

Nu ska jag väcka Kalle så ska vi på några små ärenden i vår lilla stad. Jag är så glad att ha allt så nära. Vi ska köpa nytt blad till sticksågen så vi kan bygga tvättställning, till apoteket och hämta paket. Skor har kommit och snickarglädje till spaljén som vi beställt, samma som tvättställningen men en modell mindre. Vi ska göra egen sill och baka en liten tårta.

Ha en fin dag 🌼

Kram Lotta

Massa snyggt i grönt som jag kikat på

klänning här, blus här , blus här, kofta här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sköna lediga dagar”

 1. Margrethe Jønsson

  Takk for påminningen om at livet er her og nå. Skal også legge duk på bordet på «vanlige» dager.
  Inspirerende og hyggelig blogg som jeg har fulgt i mange år, lykke til videre med den og alle dine aktiviteter i livet!
  Mvh Margrethe

 2. Du beskriver verkligen en idyll!

  Så fin dukning, det inspirerar mig. Hoppas att ni får fler kvällar likt den du skriver om i detta inlägg.

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *