Skapa små fina stunder

Innehåller annonslänkar

Helgen var underbar och efter mina resor i sommar och efter jobbat tre dagar så behövde jag landa lite. Jag återhämtar mig mycket snabbare nu så i helgen har jag gett kroppen och hjärnan det jag älskar. Trädgårdsliv tillsammans med Kalle. En kväll på bryggan blev det med sol och pizza.

Små buketter i vaser överallt älskar jag. Jag tycker om när ögat får falla något vackert. jag har inte så många dahlior men denna älskar jag men kan tyvärr inte namnet på.

Något mer som ger mycket glädje är våra djur. Findus katten är ofta med när vi är i trädgården men inomhus går han mest till husse och hunden är med mig. Jag älskar den här lilla lurviga så mycket, en väldigt fin vän som alltid är glad när man kommer hem. Nu jobbar jag i tre dagar så då är Pettson här hemma med husse.

Jag har tagit in vitlök och i veckan, jag ska försöka föröka sticklingar av växter. Det är roligt att lära sig mer av något nytt och så sparar man pengar och snart har vi ett växthus där vi kan ställa plantor.

Fina höstlyktor här och här

Inatt har regnat och åskat massor och det är bra för trädgården. Jag jag tänker nästan aldrig på väder som dåligt väder. Det är bara väder för mig och så gör jag det som passar för stunden. I helgen blev både bokföring och lite städning gjord också.

Nu ska jag till jobbet och fortsätta skylta snygga höstnyheter. Jag kommer visa lite höstnytt här ifrån framöver, det får vi ta lite senare i veckan.

Ha en toppenfin måndag 💕

Kram Lotta

Nytt från Lindex lång cadigan här , rutiga byxor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *