Servetter och ljus

Innehåller annonslänkar

Det regnar här nu och vi har gått in och ätit lunch och jag ska nog sova en stund i eftermiddag och fixa bokföringen. Jag är inte speciellt trött men tänker att jag ska jobba i tre dagar och lite sömn är alltid bonus för mig. Kalle satte fart att städa tvättstugan och dammsuga bakom tvättmaskinen så nu är det fint där.

På förmiddagen var jag ute en stund och klippte och trimmade gräset så nu är det klart för veckan. I dagens collage vill jag tipsa om fina nyheter inom inredning. Hemtex inspirerar alltid mig. Jag köper mest småsaker lite blockljus, servetter mm

Servetter här och här, Kudde här, blockljus här, ljusstake här , handduk här, Bordstablett här och här

Ha en fin söndag 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *