Mandelmanns trädgårdar

Innehåller annonslänkar

Då var det dags att visa lite bilder från Mandelmanns trädgårdar, fina Djupadal. Jag har haft en stor längt att komma dit igen och Kalle hade ju aldrig varit där så Mandelmanns trädgårdar var en av de stora anledningarna att åka till Österlen.

På Mandelmanns började vi med att äta. Det fanns goda smörgåsar och bakverk och som jag skrev för några dagar sedan så tycker jag om att sätta mig ner en stund när jag kommer till ett nytt ställe för att känna in atmosfären.

På Mandelmanns finns många fina samplanteringar där man kombinerar olika grödor och blommor tillsammans vilket jag också tycker väldigt mycket om. Jag gillar att stå och titta på vad de sätter tillsammans och hur de bygger upp med färger , höjd osv

Mest av allt tycker jag om att få vara med honom som ger mig så mycket glädje. Han som också gillar uppleva saker i perioder och sedan boa hemma och som bara hänger med på det mesta som jag tycker vi ska göra.

Här man kan men tex se att de satt rosa och lila till vänster och rött och orange på höger sidan och det är jättefint tillsammans och skär sig inte alls.

I tomathuset fanns massor av olika tomater. Jag fota skylten här så jag kan komma ihåg vilka sorter de har.

Alla gångar de byggt upp med fruktträd älskar jag också. Jag har också lagt upp lite filmer på instagram som jag visat tidigare och där kan man se lite mer från Mandelmanns trädgårdar. Vi bokade biljetter ca en månad innan för jag vet det är ganska fullbokat på sommaren.

Nu har jag varit ute hela dagen och målat växthus, nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag äta kalles goda pizza som han håller på att baka i pizzaugnen. Det är så skönt med ledig helg och imorgon ska vi fortsätta utomhus om det inte regnar.

Allt gott ❣️

Kram Lotta

Lite snygga nyheter hittar du här, blus här, väst här , skor här , kjol här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Mandelmanns trädgårdar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *