Besöka Karl Fredrik på Eklaholm

Innehåller annonslänkar

Vi fortsätter att kika in på allt vi fick uppleva på vår semester. Idag kikar vi på bilder från Karl Fredrik i Eklaholm. Här har jag också varit många gånger innan, men nu hade det hänt mycket nytt sedan jag var där sist.

En av sakerna jag gärna gör när jag kommer till nya ställen är att jag ställer mig ett hörn och bara tittar, tittar på vilka växter som finns, vilka människor som är där, vilka möbler som finns. Jag kollar mycket på planteringar, vilken typ av växter de sätter i krukorna och hur de planterar.

Finns det fika så börjar jag ofta med en kaffe osv för att sätta mig ner en stund och bara känna in, ja som Ernst brukar säga. Känna in rummet. Man missar mycket annars.

Sedan när man ska vara med på bild till en blogg då kan man fota sig i en spegel 🙂

På Eklaholm finns det mycket prylar och det som inspirerar mig är miljön, växterna och möblerna.

I den nya ladan fanns det många bord och bänkar som skulle kunna få flytta hem till mitt växthus.

En sådan här bänk skulle jag kunna tänka mig längst bort i växthuset. Kalle vill gräva ner en vindruvsplanta på ena sidan som ska slingra sig lite i taket och så en kamin på bänken som vi kan elda i. Jag ska ta fram mitt gamla bakbord som vi kan plantera på. Vi får mäta våra gamla zinkrukor osv så vi får plats med jord osv.

Sedan är jag också lite inne på att sätta in ett vitrinskåp, ja vi får se lite. Ett vitrinskåp att ha blomkrukor och lite porslin i.

Karl Fredrik han signerade böcker till alla som ville.

Eklaholm har mycket av allt och det finns också mycket som jag inte skulle köpa där. Om du ska åka dit på sommaren så glöm inte att boka tid på nätet för det finns begränsat med parkeringsplatser.

Nu ska jag jobba i klädaffären i flera dagar och det ska bli så kul. Massa snygga höstnyheter kommer nu, till er kan jag tipsa om klänning här och blus här. Vila har också ett jättesnygg kjol här Det var dagens tips 🙂

Nu är det bäst jag sminkar mig så jag kommer i tid till jobbet.

Kram Lotta

Fint från Cellbes som jag ska beställa, tröja här och byxor här.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *