Obbhultsgård en pärla i Varberg

Innehåller annonslänkar

Nu blir det fler inlägg från min nästa resa som var till Varberg. Jag och min bästis åkte till Varberg för att hälsa på vänner men jag hann även med att besöka fyra olika fantastiska ställen.

När jag besöker sådana här ställen får jag massor av inspiration till min egna trädgård, sedan blir det även tips till mina läsare.

Obbhultsgård utanför Varberg är en pärla att besöka, du hittar deras hemsida här men finns även på instagram.

Den här lilla turen kunde jag inte sitta och fika på varje ställe, men på innergården såg det ut så här och sedan fanns det uppdukat i trädgården. man fick verkligen en wowkänsla av att komma dit.

I ladan fanns kläder och inredning och vackra gamla möbler.

En sådan här bild inspirerar mig tex med det lilla bordet som står i gruset, trädet som står i kruka, ektunnan och möblerna. Det är sånt jag tar med mig vidare när jag ska göra fint utanför växthuset.

En sådan här kruka eller vad det heter står på min önskelista. Så vackert att blanda jätteverbena och chokladblomma.

Jobb idag igen för mig så bästa att sluta nu så jag kommer i tid.

Kram Lotta

Dagens tips i inredningsväg är detta coola bordet här , kroklisten här och byrån här , den här mattan var supersnygg också men dyr.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Obbhultsgård en pärla i Varberg”

  1. Men så vackra vyer! Håller med, sånt inspirerar verkligen, såna som kan det där med att plantera och skapa mysiga platser, en sån som du 😉
    Ha en fortsatt fin vecka!

  2. Hej, jag måste fråga var du köpt den fina blomkrukan med fåglar på som skymtat förbi på Instagram. Du har så mycket fint!

  3. Alltid roligt att titta in på din blogg. Har pga mycket arbete ännu inte hafts semester. Inga små resor eller shopping. Då är det jättetrevligt att kunna gå in här och se var du varit och vad du gjort. Fina bilder och många bra tips. Känns som att jag varit iväg själv😊👍

    1. Hej, å vad glad jag blir att du kände så och så gulligt att du skriver en kommentar. Kram 🌸🌺🌿

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *