Besöka mamma och syster

Innehåller annonslänkar

Idag får ni titta på mig. Jag hann inte blogga igår. När man kommer hem kl 18.15 så ska man äta och softa en stund och igår tog jag med Pettson (hunden) och gick ut i skogen för att plocka svamp. Kalle är duktig som lagar mat åt oss varje kväll och jag gör ofta annat då. I skogen fanns massa svamp men katten försvann, så jag fick gå upp på det höga berget igen efter jag kom hem och leta och där satt han under en gran.

Nu har jag jobbat ganska mycket i klädaffären och det har gått så bra. Jag är så glad att jag orkar och jag älskar prata med kunder och skylta är så kul. Gamla glada Lotta är tillbaka som klarar av vara på ett ställe där det finns mycket människor. Jag behövde bara många års vila, men så lever jag ett enklare liv nu för att orka hela tiden.

Idag ska jag besöka mamma och bonuspappa och få lunch där. Jag har inte hunnit åka dit nu på ett tag. Det blir att lämna min bokföring och även besöka min syster och ta med mig några presenter.

Imorgon är det hemmadag igen och då måste jag komma ikapp med mitt andra jobb. Vad tror ni om vädret? De säger att det kan bli uppehåll till helgen och då kan vi gjuta första delen av golvet till växthuset. Jag ska fortsätta visa er lite bilder från min resa till Varberg. Det får vi ta en annan gång. Efter regn kommer solsken, det längtar vi efter men regn i lagom mängd är också mysigt.

Ha en fin dag ❣️

Kram Lotta

Örhängen här, skinnbyxor här, tröja här, jacka här, skor här

¨¨¨¨

Stickat fint till hösten här, här och här 🍂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *