Skapa lite stämning

Morgonen är den bästa stunden för mig. Jag känner mig alltid kreativ på morgonen och då har jag också som mest energi efter jag sovit. Idag började jag dagen med lugn julmusik och pysslat med blommor. Idag kom längtan att starta julen. Att få hålla på med blommor är så mycket jag, älskar det och blir lycklig av det.

Ett bra tips när man ska pynta lite hemma är att ha pinjebark, spansk mossa, vanlig mossa, kottar, kanel osv. Lite pynt gör det lite mer juligt och mysigt.

Antingen från naturen eller köpa i en blomsterbutik. Kom ihåg att spara saker och gräva ner hyacinterna utomhus när de blommat över. Då kan vi njuta av dem på våren också.

jul

Jag ska fortsätta städa ordning här idag och göra fint. Jag fick så mycket inspiration igår när jag besökte blomsteraffären och min vän Louise som hade så fint hemma.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Skapa lite stämning”

 1. Hej Lotta! Din blogg är så rolig att följa, har gjort det i flera år! Nu har jag en fundering, när jag läser ett nytt inlägg då verkar det som att jag redan ”gillat” det, för när jag trycker på ”gilla” så inaktiveras det. Eller är det jag som är dum och inte fattar? Jag vill ju ”gilla” inläggen 😀

  1. Hej

   Å vad bra att du berättar, jag ska kolla med killen som sköter bloggen om det är något fel. Vad gulligt av dig att berätta . Kram Lotta

 2. Älskar att skapa julkänsla med dofter, ljus och blommor!
  Jag får mkt inspiration från dig!
  Jag har också stor jullängtan nu. Bakade en mjuk pepparkaka idag ohhh så gott. Smakade jul ända in i själen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *