Sjukstuga

Det blev lite tyst här för jag blev sjuk, Igår kräktes jag hela dagen och fick inte mig någon mat alls men idag mår jag lite bättre och har varit upp en stund men sover mycket. Kalle fick sjukskriva sig idag också för han mår inte heller så bra så sjukstuga i huset.

Jag är ju färdig med det mesta så ingen panik på något sätt och sjuk måste man ju bli så nu blir det vila idag och imorgon också. Jag har hunnit några andra surdegar inom företaget som jag inte tagit tag i så det känns bra. Nu ska jag boka synundersökning också. Jag har två glasögon och ett par har jag slarvat bort ett par är bara terminal och jag ser så illa så nu måste det ordnats.

Hoppas ni har det bra och inte behöver stressa allt för mycket. Nu ska jag kolla in lite nyheter här och så har jag lite annat fint att visa er men det får bli när jag är pigg igen.

Här kommer lite tips på julklappar, totebag från Björn Borg här , solstickan har mycket bra saker här ( mina barn fick brandfiltar förra året)

Ha en fin kväll ❣️

Kram Lotta

I december har du rabatt hos Ellos med min kod FYRAARSTIDERJUL HÄR (Ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sjukstuga”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *