Sill på bryggan och utflykt

Jag har varit ledig idag så det blev ett sånt sent inlägg idag igen. Det har varit så underbart väder sista tiden och igår när jag städade blev det sill och potatis på bryggan. Då är det mysigt att Kalle jobbar hemma så vi kan äta lunch tillsammans.

Porslin här

Det här är så himla gott. Jag började äta sill som vuxen och passar så bra med lite sommarmat en varm dag och farbror Arnes kladdkakeglass till kaffet. Den är så god.

Idag har jag varit hos min frisör Head Office i Kisa och hon hade sin nya lilla hundvalp där som var helt underbar. Ni vet hundvalpar är ju så söta när man träffar dem en stund men sedan kan de vara små pirajor när de är hemma 😊

Blev nöjd med håret och fyllde bara i lite grått i hårbotten.

Screenshot

Sedan kom det ett roligt meddelande men jag tackade nej. Skulle aldrig orka med att ha tv här hemma. Då hade jag bränt ut mig totalt 😉men kul att de hittade mig. Igår tackade jag nej till den lokala tidningen också, nej jag tycker det räcker med blogg och instagram och lämnar ut tillräckligt mycket om mig.

Idag blev det utflykt till Blomsterträdgården Nyshult utanför Vimmerby som var ett supermysigt besöktsmål i sommar. Dit kommer jag åka fler gånger. Där kan man fika också.

Jag var också på Videborgs plantskola som har ett brett sortiment av plantor och inredning till trädgården. Köpte 3 spaljéer där av olika slag.

På vägen hem stannade jag på Astrid Lindgrens Näs och skulle äta lunch men lunchen var stängd för dagen så det blev en bit smörgåstårta.

Klänning här , glasögon mitt jobb på Sandströms

Nu har jag precis kommit hem från kören då vi har haft sommaravslutning och ätit gott tillsammans. I höst ska vi ha tema ABBA så det blir skoj att träna till. Nu ska jag snart lägga mig och sova och så ses vi imorgon igen och jag ska svara på era kommentarer här på bloggen ❣️

I helgen ska vi vara hemma och bygga altan, men imorgon ska vi också åka och handla brädor och kanske att vi åker och hämtar hem sportbilen på sin vinterförvaring. En sväng till tippen ska det bli också. Funderar på en utflykt lördagkväll. Vi får se. Nästa vecka tar jag en tur troligtvis till Västervik på lite inköp till veranda, växthus mm.

Allt gott bästa ni 🥰

Fina klänningar här, här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sill på bryggan och utflykt”

  1. Din blogg är så himla mysig 🙂 Kan det bli bättre än sill, potatis och jordgubbar på bryggan i solen?! Tror inte det. Vårt sommarhus ligger också på en sjötomt, är här nu och ska bara njuta.
    Ha en fin helg 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *