Sång med lunch

Jag ska ringa min bästis och sedan hoppa in duschen för att fixa mig för att hämta upp några körmedlemmar som ska åka med mig idag. Vi ska först äta lunch ihop innan vi ska träna och uppträda så det blir himla trevligt. En heldag i stan med sång.

Imorgon kommer mamma och bonuspappa och lyssnar när jag sjunger här i närheten. Jag har också bjudit hit dem på mat på kvällen innan de åker hem. Vi har snö här igen så nu hade det inte blivit så mycket utomhusjobb i helgen vilket fall. Snart är det Kalles 50 årsdag också så då väntar trevligheter så det ser jag fram emot. Vi ska besöka ett nytt spa som vi inte varit på innan.

Ha en skön helg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *