Saker på bänkarna

Innehåller annonslänk

Dagarna går så himla snabbt och idag har jag varit ute och målat igen. Färgen tog slut så då kunde jag inte måla vidare även om jag hade velat. Köpte tydligen för lite färg i början på veckan, men nu har jag bara insidan kvar på den sidan som boden är på.

Jag fick en kommentar att jag har mycket saker på bänkarna i köket och jag håller med. Vi har ju väldigt lite skåp så därför har vi tex alla redskap framme. Det blir lite trångt men funkar fint. Någon undrade vilken kaffemaskin vi har och det märket finns här . De är lite omgjorda nu så den vi har finns inte kvar men liknande. Älskar min kaffemaskin ( ej på bild i köket)

Om du gillar blått och vitt porslin kan jag rekommendera pergola här, så fint. Jag älskar ju annars spode annars här.

Nej nu ska jag ta mig en kopp te och mysa kvällen lång

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *