Så mycket saker som ska med

Jag ska packa här hemma nu i några dagar och det är skönt att ha lite tid på sig för jag har nog glömt bort hur mycket saker man ska ha med sig på en semester till fjällen. Det där som bara sa svish för tar flera dagar nu 🥰

Jag har vilat mig en stund idag för det behövde jag efter gårdagens runda. Frisören avbokades pga av sjukdom ( inte jag som är sjuk) men naglarna blev blå. Ingen minns en fegis tänkte jag och körde på lite färg.

Här hemma körs både diskmaskin och tvättmaskin och det är mycket som göras men jag är långsam idag. Det är okej, okej att vara allt som jag brukar säga. Vi har varit ute i skogen med Pettson och det var skönt det. Man mår så bra av att vara i naturen.

Nu har Findus hoppat upp i mitt knä när jag skriver till er. Han har börjat med det och blivit en mattegris sista tiden. En katt i knät och en kopp kaffe sedan blir man lugn som en filbunke.

Nu önskar jag er en bra dag

Kram Lotta

Produkter jag älskar från Anastasia här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Så mycket saker som ska med”

  1. ja gud sååå mycket som skall med. Vi kom hem efter en vecka i fjällen förra veckan. När vi åkte var hela hallen fullt med väskor. tjocka jackor skidkläder vantar mössor halsdukar. lite kryddor och mat av olika slag lakan handdukar. men det är det värt för såå mysigt.önskar en trevlig vistelse.

  2. För mig spar det tid och blir enklare om jag gör pack-listor för olika sorters resor och sparar dem, kan justera dem och återanvänd. Bra att synka när man är flera så man inte tar med dubbelt av något son inte behövs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *