Inget blir sämre av att vara glad

Jag längtar efter att köpa lite vårblommor nu när jag fick bord i växthuset, jag ska fixa med det efter semestern. Nu bir det att vara i vinterbubblan några veckor till men sedan blir det fart med trädgård, vårblommor och renovering. Vi får se om det kommer mer snö också det brukar det göra men ett grushög brukar man kunna jobba med lite bredvid. Jag har ju haft makadam och grushögar här varje år.

Jag ska hämta in lite grenar som ska ska få dra i vatten så kan det bli lite vårblommor. Ska kika idag när jag ska besöka vänner och min mamma. ( gammal bild)

Jag ska också träffa Philip på vägen hem som ska köpa skidkläder, jag ska handla ljus här och servetter. Gärna in till Plantagen, Rusta och Hjärta till Hjärta. Ja det blir många ställen men imorgon får jag vila upp mig hos frissan 😀

Jag ska kolla in den här hyllan och den här lampan. När jag kommer hem ska jag ta en tur till Vadstena någon dag också och kolla loppis för där finns det mesta som passar ett växthus. Ja nu känns det vårkänslor och pirr och allt är som det ska. Sedan har man svåra och tunga saker att handskas med också, men inget blir sämre av att vara så glad som det går. Då kan man ge glädje till andra och det kan man behöva i bergochdalbana livet.

Kram Lotta

Inredning HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inget blir sämre av att vara glad”

  1. Hej! Jättefint bord ni köpt. Säljer de möbler på Gryts Handelsträdgård, eller är det ett begagnat ni fått köpa? Har aldrig varit där, men det ser väldigt mysigt och fint ut. Blir nog ett besök till våren. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *