Så fort dagarna går

Dagarna går så fort och nu äntligen fick jag lite tid att kika in till er innan jag ska iväg på kören. Det ska bli så kul att börja sjunga igen.

Vi har haft sonen här några dagar när han varit sjuk men nu har jag skjutsat hem honom och varit och handlat. Jag har en liten lista här på saker som jag behöver ta tag i så det ska jag beta av. Det är lätt när man går hemma som mig att skjuta på saker men det är bara dumt. Lika bra att göra saker direkt så man slipper tänka på det.

Här glittrar solen så fint i sjön. Vi har haft så många fina kvällar här nu. Jag tycker så mycket om att det är lagom varmt och man fortfarande kan sitta ute och äta både på lunch och middag.

Ha nu en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *