Pettson ska besöka Siri

Jag är så kvällstrött nu för tiden så efter kl 21 ligger jag nästan alltid i sängen, så nu är det dags att snart krypa ner i den. Det bara hunden som ska ut och kissa. Kalle är likadan, vi lägger oss alltid senast 22 för att sova. Sömn är viktiga grejer och jag sover väldigt bra.

Jag har egentligen inte så mycket att berätta eller skriva men ville bara titta in. Imorgon ska jag till en vän och fika och Pettson ska få följa med och leka med Siri. Han har träffat Siri en annan gång och det gick bra. Det blir säkert en promenad också med vovvarna.

Ha det så bra 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Pettson ska besöka Siri”

  1. Cecilia Beitmirza

    Va lite roligt när du berättar, var nästan som att det var Kalle?
    ha haa, men Du och Ni e gooa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *