Överkast

Innehåller annonslänkar
Klänning

Vi haft en lugn dag här, hade tänkt klippa gräset men det har inte växt så mycket så det behövdes inte ännu. Imorgon kommer fyra killar och lägger gatsten så det ska bli väldigt spännande och kul att se hur det kommer bli.

Jag har varit i hamnen och duchat igen. Vårt nya brunn är fortfarande inte inkopplat. Längtar verkligen efter att ha bra med vatten. Vi har vattnat massa ute här för då har vi ju sjövatten och så har jag badat varje dag nu men jag kommer verkligen uppskatta att kunna duscha hemma när det är fixat.

Jag letar lite efter ett överkast hit , något liknande detta här kanske. Det vi har nu har Findus mjölktrampat på så det har gått en massa trådar. men sedan är jag ganska lat så jag bäddar inte så ofta med överkast.

Kalle hoppade in i affären på eftermiddagen så här blev det glass och iskaffe till fikat. Mums.

Ha en fin söndag

Kram Lotta

Tips på bra brun utan sol HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Överkast”

  1. Jag vill gärna tipsa om Ikeas Våreld, när det gäller överkast. Tunt och ”lättjobbat”. Inte så tungt och otympligt. Bara att köra i maskinen när det behövs. Haft mitt i flera år och det är lika fint. Priset är inte dumt det heller.
    Tack för en jättefin blogg, tittar in dagligen.
    Kram Elisabeth

  2. Vi hade student nu i fredags och bal i lördags så jag har inte hunnit läsa din blogg på en vecka. Idag sträckläste jag en veckas inlägg och jag ville bara säga att jag gillar verkligen din blogg och du tar så fina bilder! Jag har haft en jätteskön morgon här med bloggen i plattan, kaffe och resterna av studentfikat 🙂 Tack för att du fortsätter skriva och inspirera och förgylla 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *