Olika sätt att vattna på

Reklam för Granngården

Vi har så torrt här och skulle behöva massa regn men som tur är kan vi kan vattna med sjövatten i vår trädgård. Förra året hade vi droppbevattning i pallkragarna men i år vattnar vi med ett vanligt munstycke från Gardena.

Vattenkanna HÄR

Hos granngården finns många olika bevattningssystem att använda sig av. I år använder vi oss av en stavsprinkler och den verkligen toppen och man kommer åt ordentligt och man slipper stå och kröka ryggen. Jag har skaffat mig en ny men har haft en nästan likadan sedan tidigare.

På gräsmattan och i våra rabatter vattnar vi med en vanlig gardena vattenspridare. Vi har den på flera gånger i veckan och vi tycker den är bra och går justera vattenstrålen med samt att det även finns en bevattningstimer till om man vill använda sig av den.

Du som vill kika lite extra på vad som finns i Granngårdens stora sortiment av bevattning kan kika in HÄR

Ha en fin dag, hoppas du får vara utomhus för där man man gott.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Olika sätt att vattna på”

  1. Tyckte du droppbevattning funkade? Jag hade tänkt fixa det till växthuset men inte hunnit med… och en granne tyckte det funkar sådär när det var varmt. Nu ska vi resa bort ett antal dar så får fixa gästvattnare 🥴. Hoppas du mår ok Lotta, saknar dina personliga inlägg men mest för att känna att det är ok så det är ju du själv som styr. Lyckligtvis! Kram Milla

  2. Jag är nyfiken på hur det gick för det du vintersådde?
    Saknar också alla dina blogginlägg, hoppas du är på bättringsvägen så vi känner igen bloggen snart igen☘️🌸☘️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *