Nu finns det kantareller

Livet känns så fint mot mig nu. Vardag är det bästa jag vet när allting rullar på och man är frisk. Jag läste igår orden ” Aldrig har ljuset varit så vackert som när man har tagit sig igenom ett mörker” De orden träffade mig så mycket för nu känns alla små saker i livet så vackra. Det jag inte såg innan och uppskattar jag nu ännu mer. För nu lever jag ännu mer i nuet, kan sitta i stillhet, behöver inte mycket för jag får så mycket stimulans på mitt jobb osv . Jag ser skönheten i små ting och känner tacksamhet att vi tog oss igenom en tuff tid.

Sommarfloxen blommor här hemma.

Krassen har börjat slå ut

Southern charm eller kungsljus som den också kallas är magisk . Den kommer fröså sig och jag vill ha den överallt.

Jag fick så många fina presenter på kalaset som tex godsaker att äta och ska fylla skafferiet.

Ikväll kommer Philip som älskar plocka kantareller. Han är lik mig och han var med mig i skogen jämt när han var liten. Han gillar den där jakten och pirret att hitta svamp. Denna bilden är från hans kök igår. Ikväll kommer han hit för imorgon ska han vara hundvakt.

Jag har köpt så fina servetter här, här och här som jag ska ha till sommarens middagar. Tre dagar till att jobba och idag ska jag skylta om ett fönster. Idag ska Pettson vara hos son dagmatte i samhället, där är han bara några dagar i månaden men han älskar att åka dit.

Jag har fler av de där stolparna från Clas Olsson kvar som jag köpte till ljusslingorna så jag ska skaffa två till av dessa snygga här och ha på bryggan men sedan är jag nöjd med ljusslingor. Igår kom sjöstugan som den nu ska heta och inte sjöboden, stugan är ännu bättre så nu är inredningshjärnan igång. Bäddsoffa borde vara prio så man kan sova över.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *