Mysdag med inköp av sommarblommor

Innehåller annonslänkar

Det var dags att fylla blomlådorna med lite sommarblommor och så lite mer perenner till rabatten så det fick bli en liten utflykt idag.

Jag hamnade på mitt favoritställe Gryts handelsträdgård och jag blir så lycklig varje gång jag kommer dit. Jag blev kvar i flera timmar och går runt och tittar på allt noga.

En kaffe kan man ta där också och sitta en liten stund i allt det vackra för nu har ju träden slagit ut som man kan köpa.

Jag skulle bara ha växter och en present till svärmor som fyller år imorgon, men skulle kunna shoppa i stort sett allt där. Det är så mycket fint. Ja det vet ni ju redan, men jag säger det igen 🙂 Vill ni till kusten på en utflykt så passa på att svänga in här.

De kom med en sådan vacker bukett som jag ville fota och filma, kolla rosorna. De odlar egna rosor som de tex använder till blommor på begravningar. Så vackra 🌺

Handelsträdgården är maxad med sommarblommor och kryddor och jag hittade så mycket fint till mina blomlådor. De har perenner och träd också för den som vill ha det och höns. Jag skulle gärna velat stoppa in några hönor i bilen och ta med mig hem, men då hade nog Kalle inte släppt in mig 🙂

De tog ju en liten tid innan jag kom hem för jag fick ju bensinstopp 20 meter från bensinstationen, men två snälla karlar hjälpte mig snabbt att rulla bilen så det gick ju bra. Har en hyrbil just nu som visade att jag skulle ta mig hem med marginal ,men helt plötsligt var det ett sträck på mätaren…men som sagt det löste sig.

Hann måla mina blomlådor också och mina odlingslådor en gång till. Jag visar mer av blommorna när lådorna är klara.

Jag tror det kommer bli jättefint med de färgerna till de grå lådorna.

Nu är det dags att sova. Imorgon ska börja dagen med att fota bilder till ett företag och sedan är det ju keramik. Längtar redan, ska dreja koner/dekorationer till mina spaljéer.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *