Morgonmänniska

Jag har blivet en sån där morgonmänniska 🙂 Jag längtar efter att det ska bli morgon och jag får sitta i mörkret tända ljus, ta mitt kaffe och jobba en stund. Bästa stunden på hela dagen.

Nu kan Pettson sova längre också så han behöver inte gå ut och kissa så tidigt. Jag ska klä på mig nu så ska vi ta en sväng till skogen. Vår bästa skogsväg har haft skogsmaskiner ett tag, men på helgerna är de lediga så idag kan han gå lös. Pettson är jätteduktig på att springa fritt.

Jag vill till vårt lager idag och hämta julpyntet. Elin och Jakob kommer imorgon och då ska de få lite julbelysning. Jag har så mycket grejer som vi inte behöver efter ägt ett stort hus, så skönt att kunna dela med sig till barnen.

Ha en skön helg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Morgonmänniska”

 1. Hej!
  Vill berömma din nya fina blogg, det enda jag saknar är ett klockslag när du lägger ut dina inlägg.
  Ditt runda bord i köket ser så inbjudande och härligt ut. Tänk att sitta där och dricka sitt morgonkaffe till ett vackert ljus. Visst är det viktigt med goa sköna platser i hemmet.
  Kram

 2. Bilderna i detta inslag idag den 13 november tycker jag är så oerhört fina. Så mjuka och inbjudande. Jag kan inget om fotografering, men antar att du har något filter. Jag är så oerhört trött på många inredningstidningars brun-grön-beiga filter, så jag har slutat att bläddra i dem överhuvudtaget. Sån här värme, som du har i dessa bilder, vill jag också ha i mina bilder från vårt hem!

  1. Hej

   Det är inget filter men jag har fotograferat dem med min kamera, ingen mobil och då blir de fina. Vad glad jag blir du tycker det. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *