Min första Gudstjänst med kören

Det blir många utebilder nu men det är ju så härligt utomhus och jag älskar pyssla utomhus som ni vet. Jag har förberett lite inlägg till er då jag har lite ledigt påskdagarna. Idag var det kör för mig och det var roligt, min första gudstjänst med sång på länge.

Träd

Jag är så glad att jag började sjunga igen. Älskar att sjunga och få sjunga ut, det är härlig känsla.

Nästa vecka ska jag åka och köpa färg. Då ska jag måla stolar, bord och bänk i den mörka gröna som jag har börjat måla med förra året. Det kommer bli så fint tror jag. Snart kommer med mitt staket också som ska bli falurödfärg ljusröd.

Ta hand om er och ha en fortsatt skön påsk

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *