Måla om utemöbler

Igår hann jag väldigt mycket saker som jag ville göra och idag är jag också igång med en liten göra lista. Det är verkligen en skön känsla att få saker gjorda fast utan stress såklart.

Ni som följer mig på instagram såg att jag målat om våra trädgårdsmöbler. Det blev ju bra och jag klarade av att inte kladda allt för mycket.

Jag har spanat lite på en bänk från Hillerstorp jag har och som finns i grått nu. Då har jag känt att jag vill ha mer färg än bara vitt när vi bor här i det lilla huset. Det ska vara sådär lantligt och gulligt här och så en känsla av marint.

Den här trädgårdsmöbeln var i teak innan men jag tycker inte att det passade lika bra hos oss när de blev ljusa. Annars är ju teak supersnyggt.

Kalle jobbar hemma idag men nu har han stuckit iväg för att laga och fixa en grej på båten . Den skulle också ha en service innan den ska i sjön på söndag. Vi ska äta lite enkelt idag och sedan ska jag gå ut för att börja gräva mer rabatter. Vi behöver städa vår lilla bod också.

Ha en fin dag bästa bloggläsare.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Måla om utemöbler”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *