Strukturerad men lite rörig

Har du morgonrutiner fick jag som fråga för ett tag sedan och det har jag utan att jag tänker på det. Ni ingår nästan alltid i min morgonrutin om jag inte ska bort. Att skriva till er tex. Ja dricka kaffe, ta ut hunden, ge djuren mat, jobba, städa och så börja med dagens göra lista.

Förr var jag ganska rörig men strukturerad samtidigt. Jag får alltid saker gjorda som jag vill få gjorda under en dag. Sedan har jag inte lika bråttom längre och allt tar lite längre tid men det gör ju ingenting. Jag tycker dagarna går i en väldig fart.

Ni är väldigt många här inne som tycker om mode. Så idag får ni se en ny kjol som jag köpte för ett tag sedan som jag kanske ska ha på lördag när Elin och jag ska på utflykt. Kalle kunde inte följa med för han ska jobba i båtklubben, men Elin och jag ska på roadtrip. Så kul 😊Längtar!

Ha en jättefin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Strukturerad men lite rörig”

  1. Åh vilken snygg kjol, jag älskar denim i alla olika former. Hoppas ni får en trevlig roadtrip, det låter mysigt.
    Här blir det utelunch idag med mannen, ska bli så mysigt.
    Ha en underbar dag!

    1. Anne-Charlotte

      Hej, det var länge sedan jag köpte dem i en liten inredningsbutik i Vimmerby. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *