Livet lär en

Jag jobbar 4 dagar på Sandströms den här veckan. Går bland underbara färger av kläder, städar, packar upp och möter underbara kunder. Jag älskar de där mötena med människor, det har jag alltid gjort och fått med mig av både mamma , pappa och min bonuspappa. Att möta alla sorters människor. Jag uppvuxen i by där alla känner alla, där man varit delaktig i föreningsliv osv Jag har lätt för att möta olika sorters människor och så är jag högkänslig så jag känner in hur människor mår och hur de vill bli bemötta ..fort. Jag vet sedan förr när jag jobbade i butik att det är en bra egenskap. Det är mycket jag har svårt för men lärt mig att det här har jag haft nytta av genom livet.

Det där med högkänslig har jag inte alltid vetat om förrän på senare år. När jag kommer in i rum med människor så känner jag väldigt starkt , min man däremot han kan gå in och bara prata med några personer och så känner han mest hur han mår själv medan jag känner hur alla andra mår också och gärna tar kontakt med dem som inte mår så bra eller känner sig lite utsatt. Lika så har jag trott att jag är extrovert för jag gillat när det händer saker men också upptäckt att jag egentligen är mer introvert då jag har ett stort behov att vara själv. Livet lär en.

Naglarna blev mörkt rosa igen och det piggar upp. Korta så jag kan ha dem på keramiken när jag drejar.

Nu ska jag ta mig ett ägg här och sedan ska Pettson vara hos en hundvakt idag. De här veckan satsar jag min energi på att jobba och nästa vecka är jag lite mer hemma igen och pysslar. Ikväll ska jag sätta några mer frön också och se om det finns godislådor i matbutiken.

Ta hand om er 💕

Kram Lotta

Mina byxor här och liknande blus här , skor gamla

Så mycket fint nu, rosa blus här , kjol här , tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Livet lär en”

 1. Hej och tack för en härlig blogg!🌸 Jag undrar om ditt fina rosa nagellack, finns det att köpa? Kram🤗

  1. Anne-Charlotte

   Hej, jag har gjort naglarna på salong så tyvärr inte, men finns liknande färger i affärer. Kram Lotta

 2. Hej Lotta!
  Jag har följt dig sen….ja sen du började blogga typ!
  Har alltid känt att vi är så lika på många sätt ~ idag skriver du att du är högkänslig & där förstår jag direkt varför jag känner ”samhörighet” med dig!! Även jag är högkänslig🙏 Har dom senaste fyra åren känt till detta begrepp & förstår att jag är ”en av dom” som berikats med detta personlighetsdrag. Ser det idag som en möjlighet istället för som många upplever det som ett problem. Det där med att känna in när man ex kommer in i ett rum är en märklig sak….tänk vad vi upplever! Härligt att få veta att även Du berikats i livet Lotta🩷 Ha ett gott veckoslut i Ditt paradis med allt Du/Ni gör❣️🤗 Kram Lisette i Skåne

  1. Anne-Charlotte

   Ja visst är det skönt när man förstår lite mer varför man är som är och gjort som man gjort. Nu förstår jag också varför det blivit mer och viktigt att gå min egen väg för att må bra. Tänk vad vi hade haft mycket att prata om du och jag. Kram Lotta ❣️❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *