Lite dåligt med energi

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag har lite svårt med energi vissa dagar och så sover jag tyvärr inte lika bra som jag gjort förr så det blir korta blogginlägg här om dagarna. Jag gör inte så mycket här hemma. Kalle och jag ska åka och handla sedan däremot för imorgon kommer Elin och då måste vi ha lite gott att äta. Det ska regna i helgen så då passar det bra med god mat.

(Min klänning är det många som frågat efter men den är nog slut hos Ellos, men finns en annan fin här . )

kudde och filt

Nu ska jag ut i trädgården en stund. Vi har haft en grävling på besök i mina rabatter så jag ska fixa tillbaka jorden 🙂

Ha en härlig fredag

Kram Lotta

Klänning här
Kjol här
klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lite dåligt med energi”

  1. Kan det vara så att du kommit i förklimakteriet? Tänker att du börjat sova dåligt, trötthet m.m följ gärna stark genom klimakteriet på Facebook, en så bra grupp för oss kvinnor med massa tips och råd på välmående och hjälp på vägen när man börjar närma sig klimakteriet eller är i det. Det finns hjälp att få som de vanliga doktorerna inte alltid informerar om.
    Kramar 🌺☀️

  2. …vet inte om ni fått grävlingstips om inte kommer ett här som vi fick när vi hade besök..be mannen i familjen ”pinka revir” 😅
    Hoppas du snart får ordning på sömn och energin så väldigt kämpigt när det inte funkar🌸
    /Anne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *