Läsglasögon och regn

Innehåller annonslänkar

Godmorgon fina bloggläsare det regnar ute och ska regna hela dagen men jag ska till jobbet och skylta höstnyheter så det ska bli roligt. Att skylta på jobbet är samma sak som att styla som jag gjorde förr till mina reportage som jag fotograferade. Jag har fått sådan inspiration att städa här hemma också, men tar bara något litet varje dag.

Jag har skaffat mig några nya läsglasögon, behöver ha lite extra överallt för jag är så slarvig. Dessa är ju lite coola också och finns här.

Min vän Maria rekommenderade att sätta på frukost tv när man är inne på morgonen och det är mysigt. Tänder lite ljus och idag blev det ingen runda i trädgården utan kaffe på altanen.

Köpte mig en ny tröja här för ett tag sedan men den är lite för varm att ha på jobbet än så länge. Finns även en superfin klänning i samma här. Jag är i klimakteriet nu och svettas från och till som en liten gris men jag har bestämt mig för att inte skaffa plåster, åtminstone inte just nu.

Ha en toppenfin dag och om jag har energi så kanske jag bloggar om Mandelmanns ikväll.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Läsglasögon och regn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *