Landar lite och jobb hemma

Det är dags att landa lite. Jag har en hel del fotojobb här hemma framöver till blogg och instagram men ska inte till klädaffären på ca två veckor om jag inte får hoppa in förstås. Det känns bra för annars skulle jag inte orka mina två jobb. Det finns så mycket att göra här hemma nu som är roligt och så ska jag gå på keramiken två gånger till innan vår terminen är slut. Lite skönt är det allt att keramiken slutar nu för jag vill ju hinna med att vara utomhus i bästa maj. Årets bästa månad väntar och keramiken fortsätter i höst igen.

Här inne var det så stökigt på morgonen. Jag är så slarvig nu för tiden, lägger saker överallt och bara skiter i att plocka ordning på kvällarna. Men nu har jag kört över alla rum här, ska hänga tvätt och gå ut en stund.

I eftermiddag ska jag till stan och äta middag med en kompis som jag inte träffat på länge. Det ska bli så himla kul. Jag har ju lite presentkort på olika ställen ( fyllde 50 år i februari) som jag funderar på att köpa upp om jag hinner. Jag skulle också vilja köpa hem mer jord och träd på presentkort jag fått av svärmor men svårt att hinna allt när man har en vovve som är hemma.

Men nu landar jag lite igen, pustar ut lite och vilar mina hälar som fått plantar fasciit. Annars mår tanten riktigt bra 🥰 Det är ju mycket som sker med en när man kommer in i klimakteriet men acceptans funkar rätt bra. Jag har ganska bra med energi och mår som bäst när jag är utomhus. Sedan är det ju alltid så mycket runt omkring med barnen och anhöriga och vänner man vill ha kontakt och hjälpa, ja ni vet ju hur livet rullar på.

Nu har vi beställt bastuhus också. Jag får visa mer av det framöver och köpt spabad till nya altanen som ska byggas så nu blir det att spara om jag ska köpa golv och kamin osv till växthuset. Men så många roliga projekt som ska slutföras här framöver och ni får ju vara med på allt. Kalle har väntat på sitt bastuhus så länge så nu blir det äntligen av.

Vi tar allt lite som det kommer och jag fokuserar mest på att min grushög ska ta slut så jag framöver kan beställa fint grus.

Trädgårdsmöbler här , korgstolar förra året här

Nu ska jag ut en stund och hinna greja lite för sedan blir det stan en sväng.

Fina och billiga krukor tex planteringslåda här, citronkruka här eller teracotta här ( finns olika storlekar)

Ha en skön dag 🌸

Kram Lotta

Så fin klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *