Knopp till växtstöd

Innehåller annonslänkar

Jag köpte den här fina keramikknoppen och fästet hos Växtzon4 ( alla är slut nu) förra sommaren. Jag ska bygga ett växttorn och så ska den få smyckas högt upp. De stora kottarna som jag gör på keramiken och ska sitta på grindstolparna ska också bli gröna.

Det ska bli så roligt att börja fixa med nya köksträdgården. Jag har sten över från framsidan så jag ska lägga någon kant, jag har lite staket över som jag också skulle kunna sätta upp osv Först ska jag få ut all makadam och det får jag fortsätta med på fredag. Ikväll är jag skönt trött i kroppen efter en dag ute.

Kram Lotta

Ikväll tipsar jag om Saluhall, massa godsaker som man vill ha till helgen, kolla här

Skål här
Tallrik här
Tallrik här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *