Jag älskar skita ner mig

Innehåller annonslänkar

Idag är jag en skitgris! Älskar det. Jag vaknade och snön hade smält och det kändes lite vår ute så jag gick ut för att elda ris och köra grus. Det tog några timmar så började det regna , men nu är allt ris uppeldat och jag ska värma mig och äta lunch och sedan ska jag ut och köra mer grus.

Fina vasen finns här

Imorgon är det keramik och så får det bli en sväng att köpa nya lökväxter och ljus. Jag har sparat alla lökväxter i vinter så de ska jag sätta ner i jorden också. Det är så bra med lökväxter att man kan ha dem inne först och sedan kan man lägga dem i en påse och så gräva ut dem när det blir mjukt i jorden.

Den fina glasskålen finns här

Ljuslykta här , lilla blå finns ej längre

Även om man tittar ut och det regnar lite så är det skönare att vara ute en stund. Jag ska ta och hoppa i duschen sedan i eftermiddag innan Kalle kommer hem så han slipper möta en skitgris som luktar rök.

Har ni sett vilken gullig ljusstake här med katt som heter Findus 🙂 Fanns i Frasse med här

Ta hand om er fina bloggläsare 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *