Fint till påsk

Innehåller annonslänkar

Till helgen skulle nog Elin och Karl komma och hälsa på. Jag hoppas på lite mildare väder, jag har en massa ris som vi skulle behöva elda och ved som ska sågas upp. Så fort det blir tö igen ska jag jag fortsätta med min grushög. Jag har sparat kartonger som jag ska ha till en bädd som ska göras och där jag tex kan odla pumpa.

Handduk här, gult ljus här, dekorationsägg här , servetter höna här, ägg metall här, servetter fågelbo här, påskduk här

Metallägg här, gul godisskål här, dekorationsägg här, keramikkanin här, grön skål här, påskägg här, ljus här

Nu har vi varit borta en del så nu längtar man efter att vara hemma lite och vara ute och grilla osv. Gå i skogen får vänta lite tills det blir torrare och mindre snö. Nu har vi ingen födelsedag inom familjen förrän i april så då blir det kalas igen.

Allt gott 🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fint till påsk”

  1. Vilka fina påskprydnader du har hittat. Jag älskar påsken men känner mig inte så laddad än, pga. vidrigt väder med blåst och kyla och is. Men bara att vänta in knoppar och värme.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *