Kläder för fest

Nu ska vi inte smitta längre Kalle och jag och vi börjar också känna oss lite bättre. Lite hosta har vi och den får vi nog stå ut med ett tag.

Idag blev det städning här av undervåningen och rensa lite kläder. Mamma ska få överta några jackor och så har jag bäddat rent i sängen.

Till helgen om vi mår bra ska vi ha vänner här på lite mat. Jag längtar att umgås med folk igen men avbokat julspel med kören då sjunga känns lite tungt för bröstet. Julsakerna är kvar veckan ut men sedan ska jag plocka bort julen.

Imorgon ska jag åka och fixa pass till vår lilla resa som vi fått av barnen och som inte är så långt kvar tills vi åker och så ska jag kolla på klänning och skor eller kostym och blus till den stora festen vi ska på. Ja vi får se vad jag hittar. Det blir nog att springa runt en del. Jag har ju inte varit på på någon stor fest på flera år så det blir spännande. Sist jag var på några stora fester då hade jag gått ner 16 kilo i vikt och nu har det gått 7 år och jag gått 7 av dem igen så lite nya kläder får det bli:)

Jag ska börja planera min mans 50 årsdag. Vi har bokat spa på själva 50 års dagen, men sedan ska vi ordna med lite mer roligheter och överraskningar för honom framöver.

Ha det så bra ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *