Kalas för man och son

Innehåller annonslänkar

Igår hade vi en liten överraskning för Kalle som fyllt 50 år. Vi började med att samlas hemma hos Elin och Karl. Philip hade tagit med sig gitarren, ja han bor ju en trappa ner så det är smidigt. Det är så roligt att Philip spelar mer och mer. Han fick ju den när Elin var sjuk som en present och nu uppskattar han den mer och mer.

Elin hade fixat så fint för pappa och köpt så fina presenter. Jag kan länka presenterna här nere sedan för ni brukar tycka det är kul.

Vi firade även Philips födelsedag som fyller 21 år idag, men vi ska även åka hem till honom och ha lite kalas idag också. Det där med att fira födelsedagar inom familjen känns viktigt och roligt att ses.

Våran lilla söta Pettson var med också och han är så duktig nu som kan vara i barnens lägenheter när vi är i stan.

Familjen var samlad på mannens sida med syskon, syskonbarn, föräldrar och respektive.

Kul för Kalle att vi fira med sina syskon och hans släktingar och vi har så litet hos oss så därför bjöd vi alla på restaurang istället. Sedan väntar lite mer kul och överraskningar senare i sommar.

Jag åt en toastskagen som var jättegod.

Elins fina pojkvän Karl som numera är sambo med Elin och min gulliga son.

Jag är så tacksam för mina barn som jag pratar med i stort sett varje dag, om allt. Det är så viktigt med relationer och Elins pojkvän som också är så öppen och varm person. Jag älskar min familj så mycket och längtar när Elin och Karls lilla Ragdolls kattunge som kommer i maj.

Nu ska jag fixa lite här för mins sons kalas idag, sedan får det bli lite mer vila några dagar.

Av barnen fick Kalle den här och så lite gott dricka, i stora paketet var den en sån här ( går visst inte länka men en Ooni pizza ugn) och en sådan här ( termometer till ) och här. ( pizzaspade) Min blus finns här 🙂

Ha en fin dag

Kram Lotta

Sko här
Väska här
Glasögon här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kalas för man och son”

  1. Vad härligt det ser ut med all familjevärme! Lite trickigt det där med födelsedagar. Min dotter fixar o trixar o bjuder in vänner när hon fyller år. Min son gillar inte att fixa o bjuda in. Han fyller 30 på torsdag och det är oklart hur han vill bli firad 😀. Min syrras son fyllde nyss 30 med och likadant där 😀 – vi har båda fått varsina extroverta döttrar o halvtruliga söner, så gäller att känna in hur de vill ha det… kram o må fint! Milla**

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *