Jag och min hälsa kommer först

Innehåller annonslänkar

I dessa tider är det lätt att känna sig otillräcklig. Under min utmattning var det en ständig kamp med att inte orka och tacka nej till allt, men det var också en bra lärdom. Att jag och min hälsa kommer först. Om jag fungerar och mår bra och har tillräckligt med ork så kommer alla omkring mig också må bättre. Stress och höga krav gör oss så sjuka, det tar lång tid att komma tillbaka men jag känner mig okej nu och klarar mycket igen men vet exakt mina gränser. Jag sover ofta en stund på dagen om jag är hemma, men det behövs inte alltid längre. 

Jag har lärt mig säga nej, välja noga vad jag ska lägga min tid på, vilka jag ska umgås med. Orkar jag inte eller så tackar jag nej direkt. Vi har tex nästan inga bjudningar i jul. Vi har en genuin liten skara vänner omkring oss som känner oss utan och innan och det är alltid okej att vara exakt som man är. I december lägger jag bara tid på pysslandet och familjen och mina två jobb såklart. Jag älskar att umgås med mina barn och familj så nu fram till jul ska jag vara med dem varje helg. 

Jag längtar redan nu till helgen för då ska vi gå på julmarknader både lördag och söndag och Elin ska vara här och vi ska göra ljus osv. Det är så skönt nu att vara klar med pyntet ute och inne och bara ägna sig åt myset. 

Den här veckan pyntar vi fönster på Sandströms och det ska bli så kul. Vi har stora fönster mot torget som ska fyllas med julpynt och fina kläder. Jag har ju jobbat i butik förr till jul och det är så roligt att göra det nu igen. Jag älskar kunderna och arbetskamraterna. 

Idag snöar det här hemma, det är så mysigt men jag ska avsluta här och fixa matlåda .

Kram Lotta

30% på allt hos Cellbes här

30% på Åhlens idag här 

10-70% på Nord Nest här 

20-70 % på Ellos här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *