Inredning i sovrummet

Det blev en hemmadag idag och jag har gått i pyjamas hela dagen och bara pysslat här hemma. Nu är alla ljusstakar mm nerplockade och jag har plockat fram lampor och pyntat lite med torkade blommor osv

Pettson har varit trött idag efter vår långa promenad igår så han har mest sovit och Philip har åkt hem till sig så här blev det tyst i huset igen.

Jag ska sätta mig och kika efter lampskärmar, behöver några stycken nya. Något sådant här tycker jag är fint. Har mest vita lampskärmar nu men skulle vilja få in lite mer färg, ja blått eller grått är ju mina färger här hemma. Har två stycken skärmar som gått sönder. Vill man ha snygga lampfötter kan jag rekommendera er att leta på loppisar, jag har många lampfötter som jag köpt på en loppis i Mjölby och sedan bara köpt till en annan skärm.

Nu ska jag kika på Youtube, Min favorit Helen Torsgården hade jag upp ett nytt klipp såg jag.

Ha en skön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inredning i sovrummet”

    1. Hej
      Det svåra var nog att berätta för mamma och barnen, men sedan var det skönt att ha mindre. Vi hade bara så mycket att ta tag i som tog lång tid så det var kämpigt, men att göra av sig med grejer och bo mindre har bara varit positivt. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *