Hemligheter och Stockholm

Innehåller annonslänkar

Jag håller på med lite hemligheter, ikväll ska en väska packas med en natts boende på annat håll, det är än så länge det min man vet om. Även ni kommer få veta mer framöver, men än så länge är det mest hemligheter.

Nästa vecka ska jag jobba några dagar men det som jag längtar mest efter är att min son bjudit mig till Stockholm. Vi ska bo här och åka räkbåt mm. Det ska ni med få följa med på och vi tar tåget så det blir skönt att bara stiga av på centralen.

Idag väntar nog lite loppis och pyssel i trädgården, vi ska ut nu och greja lite. Jag får återkomma lite senare.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *