Hej fredag

Innehåller Annonslänkar

Kalle är hos frissan idag och sedan väntar en myshelg, imorgon ska vi hem till en gammal klasskompis och vän till Kalle. Hon som gjorde att vi blev tillsammans för 30 år sedan ❣

Jeans veromoda och tröja

Idag blev den en tur till Vimmeby för att fixa klart mina terminalglasögon. Jag har ett abonnemang hos Synsam och det 3:e paret blev aldrig fixade men nu så. Vimmerby är så bra tycker jag , finns det mesta jag behöver och nära. Vi har mycket närmre nu till mataffärer osv än vad vi hade innan. Nu tar det ca 10 min till en stor mataffär och förut tog det 30 min, så jag tjänar så mycket tid.

Träningskläder fick det bli också, mina gamla byxor är nästan lite små med dessa HÄR var så jäkla sköna och så ett svart linne och lila HÄR och lite annat men det får ni se en annan gång. ( Märket är Röhnisch med köpt på Intersport) På måndag blir det gymmet för första gången, blir spännande.

Jag köpte hem sushi till Kalle och mig också, så det blir mums. Lite bubbel får det bli ikväll också. Jag dricker ett glas och Kalle resten 🙂

Nu har våra praliner kommit. Det här är mycket bättre att ha hemma än köpa godispåsar. Då tar man en till kaffet och sedan är det bra. Nu ska vi prova fettisdagsbollar. Fucking Fabolus är grymt goda, ja man verkligen njuter av sådan här choklad och tar en då och då istället för att sätta i sig en massa.

Nu är jag trött och ska sitta här i sängen och jobba en stund. En ny matta har kommit på posten men jag orkar inte hämta den idag. Nu vill jag lata mig och kolla igenom mailen och ta fredag. Hoppas ni får en riktigt härlig fredag.

Kram Lotta

Fin vårtröja , samma som mig finns HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *