Han kommer hem

Innehåller annonslänkar

Jag har haft några kreativa dagar med att pyssla hemma. När man tittar in i sin kalender så ser man ju lite hur man kan fylla dagarna och för min del har det varit pyssel hemma nu när jag inte jobbat lika mycket på mitt andra ställe. 

Men nu kommer mannen hem efter jobbat borta en vecka och jag ska göra lite annat i helgen som jag längtar efter. Idag fyller min mamma och syster år så det ska bli kalas och jag längtar efter att träffa alla mina släktingar. 

Mina kläder jag ska ha på kalas idag , men strumpbyxor till. Kjol här och blus här

Nu när Kalle kommer hem ska vi tömma släpet som är fyllt med skräp och åka till vårt lager och hämta allt julpynt och massa annat till växthuset. Nästa vecka fortsätter pysslandet både utom- och inomhus igen. 

Nu blir det jobbdag i datorn här och jag ska ordna massa inlägg till er och lite annat ❤️

Kram Lotta 

Fin juloutfit här, här och här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Han kommer hem”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *