God efterrätt

Det får bli lite spontanbilder idag, det är roligt att variera lite känner jag. Kalle slutade lunch idag så åkte vi och handlade mat och så köpte vi oss en kanelbulle semla. Jag behöver egentligen inget fika utan behöver röra på mig och nu är vi så pass friska så i helgen får det bli promenader. Vi var också inne i en klädbutik och Kalle handlade lite på rea, så nu blir han också fin till festen vi ska på.

Imorgon ska vi ha gäster så jag bjuder på ett supergod efterrättrecept som man gör dagen innan. Jag har också lagt detta på instagram, men jag söker ofta här på bloggen på mina egna recept så bra om det finns här också.

Eterrätt med kola och choklad

5 dl grädde, 1 burk karamelliserad mjölk, 1 st Frödinge kladdkaka

Vispa grädden, rör ner karamelliserade mjölken och dela kladdkakan i små bitar, Frys i en form under natten.

Så god!

Ikväll sitter jag och jobbar lite med bokföring som ska bli klar i helgen och som jag ska ta med till revisorn nästa vecka. Jag ska kika på nya lampfötter till sovrummet. Jag behöver både skärmar och andra lampfötter. De vi har på nattduksborden nu är för smala och en skärm har gått sönder. Behöver nåt större jag har tittat på de här eller här ,men vi får se lite. Vägglampan Cole här är superfin men vi har ingen vägg att sätta på. Tycker sådana där i brunt trä är så snygga. Jag har köpt många lampor på loppis till stugan, men det är svårt att hitta två lika.

Ja nu blir man sugen på att snart ta bort julen och göra om lite här hemma. Vi behöver få in mer ljus i vardagrummet. På sommaren då glittrar solen men på vintern har vi så mörkt.

Ha nu en skön helg

Kram Lotta

Nyheter

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”God efterrätt”

  1. Hej, tack för en fin blogg, läser varje dag 😍, efterrätten som du skrev om , Frödinge kladdkaka, har du grädde till också?
    Mvh Marianne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *