Genom att blogga har jag lärt mig massor

När jag startade bloggen för 16 år sedan var ju allt med sociala medier nytt, jag bara gjorde det för det var kul och hade inte en tanke med någonting. Människor började läsa och kunna identifiera sig med mig. När jag ändrade mig från att baka till att springa blev det en jäkla liv och jag förstod ingenting. Helt plötsligt kunde inte de som bakade identifiera sig med mig för jag hade ändrat mig.

Det var långt senare jag förstod att det är så det fungerar och det var aldrig min mening att reta upp någon, jag har bara gjort det som varit jag och kul. Numera har vi lärt oss hur sociala medier fungerar. Alla gör olika och ändrar sig hela tiden, nu finns det influencer i hela världen att följa och Lotta är inte så triggande längre, hon verkar rätt normal, som alla oss andra men gör och gjort olika saker.

Numera vet jag exakt vad som ”triggar”, vad jag inte ska skriva och vad ni gillar sedan försöker jag alltid vara jag. Idag går jag med vita , orakade ben och inte smörjda till jobbet. Kanske någon som kommer in och handlar identiferar sig med mig och tänker kan hon visa fula 🙂 knä så kan jag. Nu tycker jag inte att min kropp är ful, jag tänker inte sådana tankar om mig. Jag älskar mig som är men jag vet många känner så.

Genom att blogga har jag lärt mig massor. Jag har lärt mig vad ni tänker och känner så fort jag visar mig eller gör någonting. Jag har lärt mig känna av väldigt mycket. Om jag gö så här kommer ni tycka så här osv ….Trollen har försvunnet och slutat skriva och på bloggen och mitt instagram finns snällhet. Tacksam för det. Ju mindre galen jag varit ju mindre avundsjuka och missunsamhet och fula kommentarer.

Tänk damen som skrev för 10 år sedan att det var sjukt att fota sig i spegeln..ha,ha. Nu står man här 10 år senare och gör samma sak och jag älskar det! Tack för att jag får kalla detta mitt jobb.

När detta kommer ut står jag på jobbet och säljer kläde och nä jag kommer hem ska jag vatnna och lata mig.

Ha det gott

Topp här, kjol här och gamla skor

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Genom att blogga har jag lärt mig massor”

  1. Jag har följt din blogg ända sen start (även insta och Fb) och jag älskar den! Helt naturligt att man förändras som människa med åren, konstigt vore det väl annars,om vi skulle vara likadan i 16 år! Finns ingen människa som är det,förhoppningsvis. Så fint att följa din blogg där du är så öppen med nästan allt. Vi känner igen oss i mycket, så är ju livet,ibland vill vi baka,träna och emellanåt inget.Jag har valt att alltid ha en god ton i sociala medier, där vi delar med oss av våra liv! Vi är alla olika och tycker olika,bara att inse det.
    En stor kram till dig bästa Lotta och fortsätt gärna i 16 år till och var Lotta ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *