Gårdagens shopping

Igår använde jag min bonus på Mio om man är medlem. Handlar man för 600 kr får man 300 kr rabatt och imorgon ska ni få se vad fint det blev i köket för nu har piffat lite.

Det har känts lite trist här inne och behövdes fixas till lite. Jag brukar alltid köpa blått men nu blev det en grön duk här för den passa mitt runda bord och ger en fin bistrokänsla.

Elin fick den här citronkannan av mig så då fick jag ta hem en annan kanna som jag hittat på loppis till mig. Tycker den här är så fin.

Köpte lite gula ljus, som jag alltid brukar tipsa om som finns här.

Lite servetter blev det också och det är något vi använder ofta för att piffa en dukning, finns här

Jag köpte också varsin handduk till Elin och mig och ska rensa ut mina som är har blivit skitiga och fula, den här och den här med citroner blev det.

Sedan tänkte jag köpa ett stort citronträd men jag väntar lite med det så det blev ett låtsas som jag kan ha i köket, finns här

Köpte även söta servetter här att duka med i påsk och kikade även på muggarna här nedan men jag har alldeles för många muggar så det köpte jag inte men så söta.

Hemtex är en av mina favoritbuiker, så där köpte jag också en handduk att ha på toaletten i påsk, den var så söt och finns här. Det blev även söta bäbiskläder som jag inte kan visa men ska bli present.

Nu är det dags för keramik igen, jag ska försätta göra påskhängen, kaniner och så förpackning i keramik för ägg tänkte jag. I eftermiddag ska jag umgås med Elin. Vi ska ut och gå och det ska bli så skönt och mysigt. Imorgon är det trädgårdsdag igen och så ska jag visa hur köket blev.

Ta hand om er 🌺

Kram Lotta

Andra saker i citrontema finns här men dyrare

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *