Fullt upp idag

Idag är det fullt upp så jag har förberett ett inlägg till er. Jag ska hjälpa min syster att handla och så fixa mina naglar. Pettson ska vara hos mamma idag. Ikväll är det kör så den här dagen kommer gå fort. I helgen ska vi uppträda i olika kyrkor så det ska bli roligt.

Funderar också att åka förbi Mio och kolla på dessa billiga olivträd, ja de är inte äkta men de ser väldigt äkta ut. Vi har ingen vinterförvaring av växter och kan inte bära tunga krukor upp på altanen så jag ska spana in något annat till oss.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Fullt upp idag”

  1. De är äkta, åkte dit för jag tänkte det skulle vara perfekt med oäkta men de är äkta 🙂 såg nu att det även står så på deras hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *