Frukost på bryggan

Ni som följer mig på instagram har sett att jag städat altanen idag. Det fanns lite att göra där kan man säga. Väldigt många spindelnät och skräp från träd att städa bort. Vi skulle behöva rengöra grillen också men det får bli en annan gång. Blev frukost på bryggan idag.

Det blev en tur med lite ärenden också. Ölen var visst slut för mannen och så in på apoteket. Blev min fina jeansklänning på som jag brukar få frågor på men gammal nu.

Ha det fint

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Frukost på bryggan”

  1. Vad härligt det ser ut! Jag undrar om du vet vart dina solglasögon är köpta, de är jätte snygga och precis vad jag letar efter!
    Kram❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *