Fortsätter med sjukstuga

Här är vi inte klara med julen på ett tag, så det får bli mer julbilder här på bloggen. Innan julafton så städade jag denna hörna. Vanligtvis ligger det mängder med kläder i den här fåtöljen, ja det är väl det man har en fåtölj i sovrummet till 🙂 Kalle är så ordningsam han skulle aldrig lägga en massa kläder så där men jag har ofta 5 byxor, massa myskläder, tröjor osv liggande där.

Vi fortsätter med sjukstuga här. Vi har handlat på nätet och det var nog första gången för mig så nu klarar vi oss över nyår. Vi har nära till större mataffärer där kan vi hämta upp utanför affären. Jag fick blomsterbud av min bästis idag också så vita fina tulpaner på bordet i vardagsrummet. Så gulligt.

Jag är så pepp på 2023, inte så att jag har några mål utan bara känner mig glad och mycket roligt som väntar. Det är så skönt att veta att man orkar och kan vara med på mer saker igen. Nu ska jag bara bli frisk från covid som känns lite segt men bara härda ut.

Ja det var dagens lilla blogginlägg från ett litet hörn i sovrummet

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fortsätter med sjukstuga”

  1. Önskar dig ett riktigt gott nytt 2023, hoppas att det blir ett toppen år 🥳 Tack för en fin blogg och krya på dig❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *