Fira en student och musik på flotten

Innehåller annonslänkar

Jag ska iväg och fira min bästa väns dotter som tar studenten idag. Jag är så stolt över henne för hon har kämpat på med skola och blivit så driven och duktig. Älskar se människor få blomstra och hitta sina egna vägar.

Här är klänningen som jag ska ha idag, den är väldigt söt på och finns även i en kortare variant. På vägen hem ska jag nog ta en tur i handelsträdgården och så svänga förbi och köpa de här snygga till dukarna jag sytt så de ligger på plats om det blåser. Sedan blir en eftermiddag i trädgården innan sonen och hans kompis kommer, men de klarar sig själva så jag brukar pyssla med mitt men fixa med fika, mat brukar de laga själva.

Ha en skön fredag, för oss blir det musik, sång och mat på flotten ikväll. Ska mysa till med massa tända ljus sedan brukar jag somna tidigare än killarna.

Kram Lotta

Söta blusar nyheter här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *