Plockmat på flotten

Innehåller annonslänkar

När jag jobbade i butik när barnen var små så kom jag hem vid 21, då hade barnen redan somnat och jag fick vara med dem på morgonen. Jag minns att jag älskade mitt jobb med kunder och jobba i inredningsaffär men tiderna var inget bra för en barnförälder, det var då jag började läsa till lärare.

Igår slutade jag 18 och gick till mataffären bredvid innan jag åkte hem och på vägen hem kände jag att livet är så smidigt nu. Vi har inga barn hemma längre så man har mindre att tänka på och så har vi så nära till allt det viktigaste där vi bor nu. Tänk vad man har slitet och kämpat mycket för att få ihop allt.

Porslin här

Det blev lite plockmat på bryggan och solen går ju inte ner för än sent och det är varmt och inga mygg i solen.

Vi hade en söt matgäst med oss under middagen igår, älskar våra djur är så sällskapliga.

Mina dynor, förra året här , våra möbler på bryggan här , duk sytt själv

Nu väntar en dag jobb till i klädaffären, det är så kul och så kom jag på att Kalle har semester nästa vecka innan midsommar så det blir mysiga dagar. Vi ska pyssla hemma med att bygga tvättställning mm Kalle har ju varit utomlands så han vill också bara vara hemma nästa vecka.

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Min klänning som jag länka till igår var slut på Åhléns men den finns kvar här

Andra fina sommarklänningar här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Plockmat på flotten”

    1. Anne-Charlotte

      Hej, Min man kan jobba hemifrån och det har han gjort länge så han jobbar hemma de dagar jag jobbar i affären. Kram Lotta 🥰

    1. Anne-Charlotte

      Hej, tyget är säkert 10 år gammalt som jag fått så det går nog inte att få tag på. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *