Fika, keramik och personalmöte

Innehåller annonslänkar

Igår efter keramiken blev det en tur till barnen, Elin bjöd på päronkaka i den fina formen som hon fått av farmor. Elin älskar citroner och gult i köket och handlar ofta på Gryts handelsträdgård dit jag också brukar åka ibland.

Sedan har jag blivit en loppistjej som älskar att få in lite mer gamla saker tillsammans med de nya så den här karaffen fick jag ta gratis så den gav jag till Elin för den passade bättre hos henne och så fixade hon iordning så den såg snygg ut.

Lilla My var såklart med på fikat och är så söt och busig.

Den här vasen från By on tex hittade jag på återvinningens loppis för 0 kr och den gillar ju också Elin.

Igår gjorde jag mina pumpor som ska både få pinne och ljuslykta. dessa ska jag göra ännu finare nästa gång när de fått torka lite. Det blev några svampar också. Det är ju fint att ha flera i grupp men några ska Elin få och hon vill ha vita.

Jag köpte en växt med hem också som hade så fina bär och blommor på våren så den ska jag plantera idag och så ska jag börja plantera alla mina lökar som ska vara runt köksträdgården.

Byxor här och tröja här, skor här

Jag ska leta bord till växthuset och så här stolarna. Lampa såg jag de hade i Ullared men dit vill jag inte åka, så de får nog bli att beställa en här. Längtar till helgen när vi ska börja bygga upp stommen.

Idag har jag varit på personalmöte och det var mysigt. Så kul att tillhöra en arbetsgrupp och ha arbetskamrater igen. Nu ska jag ut i trädgården och ikväll blir det kör igen. Veckorna går fort.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fika, keramik och personalmöte”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *