En vilodag och en dag med ärenden

Jag tog en vilodag från sociala medier och igår var det så fullt upp med att köpa mat osv så då blev det inget blogginlägg men idag så är jag tillbaka. Att ha fest , nu är vi uppe i 45 personer tror jag 😊 som ska komma hit och kunna sitta och äta tar sin lilla tid men jag ser verkligen fram emot att kunna göra det här. Det kommer dröja länge till jag har en sådan fest nästa gång men nu blir det av. Det är både Elin och jag som ska fira ihop så även hennes släktingar kommer på pojkvännens sida vilket är så kul.

Häromdagen när vi var i Åtvidaberg och skulle köpa virke till altan så gick vi även in på Jysk. Jag tappade en flaska nagellack på golvet för ett tag sedan så jag behövde byta ut lite saker som inte gick att rädda. Vi har haft samma duschdraperi i 5 år så det var verkligen på tiden. Det här kommer jag ha på sommaren och ett annat lite mörkare som inte kommit än på vintern.

Jag satte upp lamporna häromdagen med krokar som vi hade. En över soffan och en över matbordet och det blev så fint. Det är bara colcellslampor från Jula som inte lyser så mycket just nu men på sikt blir det el. Vill man köpa samma lampa med el så finns det här

Vi badar såklart varje dag nu, det är ljuvligt att ha sjön utanför huset.

Philip har varit här och gett oss goda middagar. Han är så duktig på matlagning. Pyttipanna med ägg.

Kalle har blivit klar med trappen och vi kan sitta på altanen( allt är inte klart, men resten gör vi senare) . Så idag ska han få en liten annan lista på allt som han ska göra 🙂 Man får ju mycket gjort här hemma i alla fall när man ska ha gäster. Vi har tex bytt bytt den trasiga toaletten efter ett år.

Badring här

Nu ska jag in på morgonen och fixa mina naglar, rosa ska de bli så de matchar klänningen . Imorgon ska det visst regna men på lördag när vi ska ha fest blir det ca 20 grader och uppehåll tack och lov. I eftermiddag ska jag fixa till lite gråa hårstrå, annars bara pyssel hemma. Jag ska skriva en liten lista till Kalle som hjälper till med allt men behöver få få veta vad han ska göra 🙂

Vi ska sätta upp en ljusslinga idag nere vid växthuset och sedan har Kalle pratat om att han vill ha decklight som vi har på flotten. Nästa vecka är jag hemma och ska bara jobba på klädaffären då ska jag fota massa bilder till bloggen.

Nu önskar jag er fin dag så hörs vi snart igen

Kram Lotta

Fina nyheter blus här , byxdress här , cardigan här , supersöt klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En vilodag och en dag med ärenden”

  1. Härliga bilder och hoppas ni får en trevlig fest. Reagerade lite på meningen; Kalle hjälper till, ungefär som min förra chef som skulle hem och vara barnvakt till sina egna barn.

    1. Anne-Charlotte

      Hej , Kalle hjälper till med allt men han vet inte alltid vad det är som behöver göras. Därför brukar jag skriva ner så han kan kolla på det. Han är lika glömsk som jag annars. Kram Lotta 💕

  2. Är det inte märkligt att man behöver ha gäster ibland för att få ”ändan ur”?! Jag är precis likadan 😊
    Ni har ett sånt fantastiskt mysigt ställe så förstår att ni verkligen trivs 🤩 Ha en superhäftigt fest!🎉

  3. Önskar dig en underbar fest med familj och vänner! Du är en sådan inspiratör till att leva livet sant utifrån egna premisser och önskemål. Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *